junij 15, 2020

Ob drugi jutranji kavi o Afroditinem teku in novi nagradni igri

Afroditin tek s Štajerskim valom je za nami. Tokrat ste lahko tekli kjerkoli. Številni ste se odzvali in veseli smo prav vsakega. Kako je minil naš virtualni izziv, sta Katja in Davor tokrat preverila ob drugi kavi s programsko direktorico našega radia Greto Kokot Rajkovič. Povabili so tudi k novi nagradni igri. Lovili bomo Desetake Citycentra.

Tokratna Druga jutranja kava je bila radijsko obarvana.

Letošnji 4. Afroditin tek, ki ga naš radio pripravlja v sodelovanju s Kozmetiko Afrodita, je tokrat nekoliko pokvaril novi koronavirus. A vseeno smo tekli. Ne po Rogaški Slatini kot običajno, pač pa je tokrat lahko vsak sam izbral, kje bo pretekel 1, 5 ali pa 10 kilometrov. Časa ste imeli ves minuli teden. Tako smo tekli po vsej Sloveniji, med fotografijami, ki ste nam jih pošiljali, pa se je znašla tudi kakšna trasa na tujem. Nekaj utrinkov najdete na našem Facebooku.

So tekli tudi Katja, Davor in Greta? Prisluhnite v pogovoru ob današnji drugi jutranji kavi, kjer izveste tudi, kako si lahko priborite Desetake celjskega Citycentra. Danes smo začeli novo nagradno igro. Sta pa Katja in Davor v Greti, ki je z radiem povezana že praktično od osnovne šole, prebudila tudi nekaj spominov na stare čase. Prisluhnite v spodnjem posnetku.