junij 28, 2015

Ste bili z nami na Boču?

Rekreacija, prijetno druženje, spoznavanje radijske ekipe in obilica zabave. Vse to je zaznamovalo drugi pohod na Boč, kamor smo vas povabili pod okriljem naše akcije Moje poti s Štajerskim valom.

Pridružile so se nam vse generacije.

Več kot 700 prijateljev našega radia se vas je tokrat odločilo, da v naši družbi preživite nedeljo. Kot se spodobi, smo se najprej dodobra razgibali s pohodom na Boč, start je bil tako kot lani bodisi iz Kostrivnice ali iz Poljčan. Oblekli smo vas v majčke z našim logotipom ter poskrbeli, da med potjo niste bili žejni. Ob prihodu na vrh pa se je seveda še kako prilegel dober golaž, ki so ga skuhali v Planinskem domu na Boču. Ob obilici dobre glasbe so marsikoga zasrbele pete in dokazali smo, da ples v planinskih čevljih nikakor ni nemogoč.

Hvala planincem planinskih društev Poljčane, Boč - Kostrivnica in Vrelec Rogaška, ki so nas spremljali po bočkih poteh. Za dobro voljo in aktivnosti so poskrbeli ansambel Lun'ca in Duo Pizzicato, Plesna šola Kuš ni me, nogometaši NK Celje ter folkloristi FS Minerali Rogaška Slatina in Anton Stefancioza Rogatec, mojstrice iz društev Gaja in Ajda pa so spet napekle dobrot. Skratka, bili smo ena fajn družba! Z nami so bili seveda tudi pokrovitelji: Carglass, MOS, Kejžar, Trgovine Jager, Plin dom, Ahac, Občina Poljčane in drugi.

Nekaj utrinkov v spodnji galeriji, še več pa na FB Štajerskega vala.