avgust 5, 2019

Drugo jutranjo kavo je Davor skuhal Petru Misji

To jutro je drugo jutranjo kavo z Davorjem popil župan občine Podčetrtek Peter Misja, ki še vedno vozi vlak, poprime za marsikatero kmečko opravilo in zaigra na harmoniko. Ob kavi sta seveda kakšno rekla in Davorja je med drugim zanimalo, ali bo res kandidiral za predsednika države.

Župan Podčetrtka Peter Misja je s seboj prinesel 50 let staro harmoniko. In nanjo seveda tudi zaigral ... (Foto: Štajerski val)

Davorju se je to jutro v studiu pridružil župan občine Podčetrtek Peter Misja. Kljub temu, da je že četrti mandat na čelu občine, je še vedno inštruktor strojevodij, kontrolni strojevodja, izobražuje strojevodje in skrbi za vlečna vozila. Tuja mu niso kmečka opravila, pa tudi glasba. Igra harmoniko, orgle in trobento. V našem studiu je zaigral na 50 let staro harmoniko. Pravi, da jo bo v roke prijel tudi na radijskem pohodu na Rudnico, v soboto, 24. avgusta. Kaj bo zaigral? In ali bo kandidiral za predsednika države? Vse to izveste, če mu prisluhnete v spodnjem pogovoru, v katerem sta z Davorjem povabila tudi na Rudnico. Se vidimo 24. avgusta, ko Gremo na Rudnico po razgled - PRIJAVI SE TUKAJ. (TMG)