marec 30, 2020

Kristijan Petek ob drugi kavi: »Nikar se sami ne strizite doma!«

Če imate v teh dneh neurejeno frizuro, nič ne de. Pri vseh je tako. Zaradi koronavirusa so namreč zaprti frizerski saloni. Katja je drugo jutranjo kavo – na daljavo – spila s priznanim celjskim frizerjem Kristijanom Petkom, ki med drugim pravi: »Nikar se v teh časih ne strižite sami doma!«

Kristijan Petek sodeluje na številnih frizerskih dogodkih po vsem svetu, a številni so zaradi koronavirusa odpovedani. Upa, da se življenje čimprej vrne v stare tirnice. (Foto: FB Kristijan Petek)

Kristijan Petek, med drugim predsednik sekcije frizerjev pri OZS Celje, je, tako kot vsi frizerji, moral do nadaljnjega zapreti svoj salon. Prav tako so že za več mesecev vnaprej po vsem svetu odpovedali dogodke in sejme, na katerih redno sodeluje. Katja ga je to jutro povabila na telefonski klepet ob drugi jutranji kavi. Ob tem je v smehu dejal: »Če imam kaj, pa imam čas.« V spodnjem posnetku prisluhnite pogovoru, kjer Kristijan med drugim pove, kako velik udarec je koronavirus za frizerje, kaj počne v teh dneh, ko, tako kot še marsikdo, nima službe, pa tudi za nasvet, ali naj se, ko ne moremo do frizerja, ostrižemo kar doma, ga je povprašala Katja.