marec 19, 2019

Gorazd Pavčnik zapušča KIP vizijo

V invalidskem podjetju KIP vizija s sedežem v Lesičnem iščejo novega direktorja. Sedanji direktor Gorazd Pavčnik je namreč odstopil s funkcije. Lastniki si na položaju želijo osebo, ki ima znanje, izkušnje, vizijo in podjetniški duh.

Podjetje se je v zadnjem letu preselilo v nov sodoben objekt. Kdo ga bo odslej vodil? (Foto: Kip vizija)

Odstopil iz osebnih razlogov
Gorazd Pavčnik po letu in pol od nastopa direktorske funkcije zapušča KIP vizijo iz Lesičnega. Pavčnik, ki je bil v minulih letih vodja oddelka za demenco v šmarskem domu upokojencev, vodil pa je tudi službo socialne oskrbe v Posebnem zavodu DUO Impoljca v Sevnici, je za naš radio povedal, da odstopa iz osebnih razlogov. Predsednica skupščine KIP vizije Darija Štraus Trunk je potrdila, da je podjetje objavilo razpis za zapolnitev prostega delovnega mesto direktorja. Kandidati morajo med drugim imeti visokošolsko izobrazbo 2. stopnje iz ekonomije in pet let delovnih izkušenj.



KIP vizija je sicer v lasti občin Kozje in Podčetrtek ter podjetij Terme Olimia in Samson. Župan občine Podčetrtek Peter Misja ob spremembah na vrhu družbe poudarja, da si na tem delovnem mestu želijo predvsem nekoga z dobro podjetniško žilico.

 

Prijave kandidatov za direktorja v KIP viziji zbirajo do 25. marca. Podjetje sicer trenutno zaposluje 20 oseb, od tega 14 invalidov, predvsem iz Obsotelja in Kozjanskega. (SP)

Galerija slik