januar 10, 2023

Hotel Park na Dobrni bo dobil lepšo podobo

V Termah Dobrna bodo predvidoma do marca celovito prenovili hotel Park. Restavrirali in prenovili bodo njegovo notranjost, kjer bodo uredili nadstandardne nastanitve in manjši spa s savnami in fitnesom.

Hotel Park, ki izvira iz leta 1872, bo ob prenovi dobil novo ime, ki pa ga v Termah Dobrna še ne razkrivajo. (Foto: Terme Dobrna)

Novost bo doživetje wellness bivanja
V Termah Dobrna nadaljujejo vlaganja v obnovo in posodobitev namestitvenih kapacitet. Leta 2020 so odprli prenovljen 4 zvezdični butični hotel Dobrna in obnovili vilo Higia, leta 2021 so odprli 6 ekskluzivnih apartmajev z lastnim SPA-jem, lansko jesen so v zdraviliškem parku poskrbeli za novost - pitnik termalne vode, v začetku tega leta pa bodo izvedli popolno prenovo Hotela Park. Vodja prodaje v Termah Dobrna Žužana Šeruga napoveduje, da bo hotelski objet, ki izvira iz leta 1872, ob prenovi deležen številnih dobrodošlih novosti.


Po napovedih Šeruge bo v prenovljenem 4-zvezdičnem hotelu Park novost manjši SPA s savnami in fitnesom, nova bo tudi restavracija. Obnova bo trajala dva meseca, hotel naj bi v novi podobi prve goste sprejel v marcu. (SP)


Hotel Park ima bogato zgodovino in bo v sodelovanju s stroko obnovljen tako, da bo ohranil starodavno identiteto, napoveduje vodje prodaje v Termah Dobrna Žužana Šeruga. (Foto: Radio Štajerski val)