junij 30, 2022

Na King Kobri huda nesreča 7-letnika

Po poročanju portala Siol.net se je v Aqualuni v Podčetrtku zgodila huda nesreča – na toboganu se je hudo poškodoval 7-letni deček.

Tobogan King Kobra je ena večjih atrakcij Aqualune.

Po poročanju Siola ima deček zlomljeno stegnenico, zlomljeno čeljust in raztrganine, nesreča pa se je zgodila ko sta se z bratom spustila po toboganu Kobra, vanju pa sta se po spustu zaletela starejša fanta. V Termah Olimia so nesrečo za portal potrdili. "Kot kaže, je naš delavec spregledal, da steza še ni prosta, in s tem naredil napako. Sicer je treba povedati, da gre za zelo odgovornega delavca, ki že več let opravlja to delo in je bila to njegova prva napaka v vseh teh letih. Ob tem je celotna ekipa, predvsem pa on osebno v velikem šoku, saj se zaveda posledic svoje napake in tudi sam zaradi tega dogodka potrebuje pomoč. Preuranjeno je govoriti o sankcijah, saj ne gre za neodgovornega delavca, pač pa za nekoga, ki je storil eno napako, ob tem da dnevno v povprečju King Kobro obišče več kot 1.500 kopalcev," je pojasnil vodja marketinga Vasja Čretnik.

Čretnik je za Siol še povedal, da so v termah že oblikovali ekipo, ki proučuje, s katerimi ukrepi bi lahko verjetnost, da se zgodi napaka, še zmanjšali, upoštevali in uvedli pa da bodo vse predlagane predloge. (AD)