januar 19, 2019

Podjetniki na Šmarskem skupaj močnejši

Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah že 40. leto združuje obrtnike in podjetnike iz šmarske upravne enote. V zbornici članom nudijo podporo pri uresničevanju poslovnih ciljev, velik pomen pa dajejo tudi povezovanju in druženju. Tako bodo novemu poslovnemu letu nazdravili na srečanju v Podčetrtku.

Člani zbornice na eni od ekskurzij. (Foto: Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah)

Seidl: Le skupaj lahko premikamo meje
Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelah že 40. leto združuje obrtnike in podjetnike iz šestih občin šmarske upravne enote. Zbornica, na čelu katere je Aleš Seidl, trenutno združuje 347 članov, ki se lahko na zbornico obrnejo, ko potrebujejo pomoč, nasvet ali mnenje. Nudijo jim namreč celovit sistem podpore za čim bolj uspešno poslovanje, pravi Aleš Seidl:

 

In s kakšnimi izzivi ali težavami se obrtniki in podjetniki najpogosteje obrnejo na zbornico?

V zbornici se po Seidlovih besedah potrudijo, da skupaj z obrtniki in podjetniki najdejo rešitve, možnosti in priložnosti za uresničevanje ciljev v svetu podjetnitva.

Utrinek z ene od izobraževalnih delavnic.

"Od znancev do prijateljev" že drugič v Podčetrtku
Zbornica pa daje velik pomen tudi druženju, povezovanju in najrazličnejšim oblikam mreženja. Tako bodo novemu letu skupaj s svojimi člani in lokalnimi podjetniki nazdravili na današnjem srečanju v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek, na dogodku "Od znancev do prijateljev":

Na srečanju med drugim pripravljajo odprto kuhinjo z bogato kulinarično ponudbo in priznanim kuharskim mojstrom Lukom Jezerškom ter vrhunskimi vini in pivi, za zabavo bo skrbel ansambel Petka. Kot še napovedujejo v zbornici, bodo na dogodku prav tako čestitali lanskim jubilantom, torej tistim, ki obeležujejo okroglo obletnico svojega podjetniškega delovanja, želijo pa si, da bi hkrati napletli še veliko poslovnih in prijateljskih vezi. (SP)