april 30, 2021

Priprave na letošnji MOS v Celju v teku

V družbi Celjski sejem se, potem ko so lani zaradi epidemije zabeležili kar 80 odstotni upad prihodkov, trenutno pospešeno pripravljajo na osrednji sejemsko-poslovni dogodek Mednarodni sejem obrti in podjetnosti, ki bo septembra.

53. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti na Celjskem sejmišču načrtujejo med 15. in 19 . septembrom. (Foto: Radio Štajerski val)

Minulo leto je bilo za organizatorje dogodkov in sejmov izjemno naporno. Zaradi ukrepov ob epidemiji so utrpeli velik upad prihodkov, nekateri povsem. V družbi Celjski sejem so kljub temu v letošnjem letu nekoliko bolj optimistični. Trenutno jih zaposluje priprava in organizacija Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti, ki ga načrtujejo med 15. in 19. septembrom. Izvršni direktor Celjskega sejma Robert Otorepec pravi:

Ob MOS-u se v družbi Celjski sejem pripravljajo tudi na izvedbo vseh sejmov, predvidenih za prihodnje leto. Med drugim težko pričakovanim sejmom kmetijske in gozdarske mehanizacije, Agritechom. Prav tako načrtujejo tradicionalne pomladne sejme, Mednarodni industrijski sejem Terotech in Lestech, MOS-a v septembru ter kongresa Energetika v mesecu oktobru naslednje leto. (NS)