maj 26, 2021

Stanovanja v Podčetrtku prodana, veliko zanimanje tudi v Rogaški

Nova stanovanja v Podčetrtku že imajo nove lastnike, veliko zanimanja je tudi za stanovanja, ki jih GIC Gradnje še gradijo v Rogaški. Kako pa napredujejo njihova dela na potniškem terminalu na Brniku?

V Podčetrtku je podjetje GIC Gradnje tri vila bloke poimenovalo Dalgona. (Foto: GIC gradnje)

Slatinsko podjetje GIC Gradnje je v Podčetrtku zgradilo tri vila bloke, v njih je skupno 33 stanovanj, od enosobnih do trisobnih. Kot pravi direktor podjetja Ivan Cajzek, je zanimanje za stanovanja v blokih, ki so jih poimenovali Dalgona, zelo veliko:

Dva vila bloka pa GIC Gradnje gradijo v Rogaški Slatini. Trenutno na enem zaključujejo garažni del, na drugem že poteka gradnja stanovanjskega dela. Kot pravi Cajzek, so jima ime Rezidenca nadeli zaradi sodobne gradnje:

Dodaja, da je zanimanje tudi v Rogaški zelo veliko.


Vila bloka v Rogaški so zaradi sodobne gradnje poimenovali Rezidenca.

Terminal na Brniku tik pred koncem, zaključena garažna hiša v Kopru
Sicer pa GIC Gradnje zaključujejo okoli 20.000 kvadratnih metrov velik potniški terminal na Letališču Jožeta Pučnika na Brniku.

Tako bo terminal, dodaja Cajzek, končan skladno s terminskim planom. Ta teden pa so že odprli garažno hišo v Kopru – posamično zgrajeno največjo garažno hišo v državi, ki jo je prav tako zgradilo njegovo podjetje. O njej pravi:

Sicer pa poudarja:



V podjetju pa se že ozirajo tudi naprej. Trenutno tako gradijo upravno stavbo in hladilnico v Mariboru, kjer poteka še preplastitev Mestnega trga, delovišča imajo prav tako v Ljubljani in na jedrski elektrarni v Krškem. (TMG)