avgust 27, 2021

Terme Olimia in smučišče Rogla najbolj zaupanja vredna

Včeraj so razglasili prejemnike steklenih kipcev Trusted Brand, za najbolj zaupanja vredne blagovne znamke in osebnosti v Sloveniji v tem letu. Kdo je dobil nazive?

Rogla je že tretjič najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med slovenskimi smučišči. (Foto: FB Rogla)

To je bila 15. tovrstna raziskava, izvedla jo je Mladinska knjiga v sodelovanju z Inštitutom za raziskovanje trga in medijev Mediana.

Razglasili so zmagovalce v več kategorijah. Terme Olimia iz Podčetrtka so najbolj zaupanja vredna blagovna znamka med termami in zdravilišči. Tudi v kategoriji smučišč je šel naziv v naše kraje, in sicer smučišču Rogla, že tretjič. »Zasluge, in s tem velika zahvala, gredo ob tej priložnosti vsem zaposlenim, ki z znanjem, trudom in pogovorno pohorsko gostoljubnostjo – tudi v zahtevnih pogojih, ki jih je prinesla nova »covid« realnost – omogočajo nepozabna doživetja in krepijo zaupanje gostov in obiskovalcev v blagovno znamko Rogla. Pridobljeno nagrado oziroma zaupanje tistih, ki so sodelovali v raziskavi, razumemo kot veliko odgovornost ter izraz zavezanosti podjetja Unitur in vseh zaposlenih k aktivnemu, zdravemu in vitalnemu življenjskemu slogu, ki ga živimo in ponujamo našim gostom in obiskovalcem v centrih Rogla in Terme Zreče,« so ob tem sporočili iz Uniturja, ki upravlja s turističnim centrom Rogla.

Izpostavimo še nekaj prejemnikov naziva najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamk. Med kavami najraje pijemo Barcaffee, med pivi pa laško pivo. Zmagovalka med čokoladami je Gorenjka, med sladoledi Ježek. Med turističnimi agencijami je najbolj zaupanja vredna agencija Relax, med bencinskimi servisi OMV, med ponudniki mobilnih storitev Telekom Slovenije in med zavarovalnicami Zavarovalnica Triglav.

Kaj pa osebnosti? Najbolj zaupanja vreden glasbenik je Vlado Kreslin, poslovnež Ivo Boscarol, športnik pa Primož Roglič.

Celoten seznam najdete TUKAJ. (AD)