junij 11, 2019

Trgovski center Jager v Šentjurju tik pred odprtjem

V Trgovskem podjetju Jagros zaključujejo še eno veliko investicijo, vredno 3 milijone evrov. V Šentjurju, v Industrijsko – poslovni coni Šentjur – JUG, bodo 28. junija odprli nov, sodoben trgovski center, v katerem bodo na novo zaposlili okoli 30 delavcev, ki se že uvajajo v drugih njihovih enotah.

Trgovski center Jager v Šentjurju odprt še ta mesec, in sicer 28. junija.

V novem trgovskem centru s 3.000 m2 prodajnih in 5.000 m2 skladiščnih površin bo večji živilski supermarket, velika tekstilna trgovina in gradbeno - tehnični center z velikim depojem in zalogo gradbenih materialov. Del novega trgovskega centra bo namenjen tudi restavraciji, v kateri bodo nudili dnevno sveže malice, pice in popoldanska kosila.

Priložnost za zaposlitev
Ekipa za novi Jagrosov trgovski center v Šentjurju je načeloma sestavljena, nekatere profile pa še iščejo. »Iščemo še kuharja in natakarje, prav tako so na gradbeno – tehničnem oddelku vedno dobrodošli trgovci z dobrim poznavanjem gradbenih materialov,« pravi direktor Boštjan Jager, ki je v podjetju Jagros med drugim zadolžen tudi za kadre.

Market v Hruševcu ostaja
Eden največjih slovenskih trgovcev Jagros je v Šentjurju sicer že prisoten s svojima trgovino in marketom Jager. Kot napoveduje vodstvo podjetja, naj bi dosedanji market v Hruševcu še naprej obratoval normalno, trgovini pa naj bi spremenili namembnost oziroma jo prodali, v kolikor bo za to interes.

Kot je znano, podjetje Jagros od začetka leta vodi nova generacija, ustanovitelj in nekdanji direktor Franc Jager je namreč vajeti predal sinovom, ki odslej skupaj vodijo podjetje in Šentjurski trgovski center je prva večja investicija, ki jo zaključujejo v novi postavi. Po besedah našega sogovornika Boštjana Jagra vse poteka po planu.

Kolektiv podjetja Jagros šteje že več kot 700 zaposlenih v 41 poslovalnicah, podjetje pa beleži vsakoletno rast prihodkov, ki so se v zadnjih letih takorekoč podvojili. Lanskoletni skupni prihodki znašajo okoli 130 milijonov evrov.

POVEZANA VSEBINA

Galerija slik