marec 29, 2020

Jabolko navdiha za vse, ki v teh težkih časih neumorno delajo

Predsednik republike Borut Pahor je to dopoldne virtualno vročil priznanje jabolko navdiha vsem, ki v času spopadanja z epidemijo novega koronavirusa požrtvovalno in nesebično skrbijo, da življenje teče karseda normalno. Spisek je res dolg in vsakemu posebej gre velika zahvala.

Predsednik republike je jabolko navdiha tokrat izročil virtualno, saj je prepoved tesnih medsebojnih stikov in prireditev. (Foto: Urad predsednika republike)

»Jabolko navdiha prejmejo junaki človečnosti in upanja,« je dejal predsednik Borut Pahor in dodal:

Poudaril je, da je v teh časih vsem težko in da v teh dneh vsak po čem hrepeni. Ob tem pa ne bomo pozabili vseh, ki od prvega dne epidemije skrbijo, da se življenje ni popolnoma ustavilo. Spisek je dolg:

Zato je predsednik republike vsem podelil jabolko navdiha. Kot medij, ki vseskozi spremlja aktualno dogajanje med epidemijo novega koronavirusa predvsem v krajih na širšem Celjskem, Obsotelju in Kozjanskem, Konjiškem in Slovenjebistriškem, se zanj iskreno zahvaljujemo tudi na Štajerskem valu. In obljubljamo, da bomo poslušalce radia, bralce naše spletne strani ter sledilce na družabnih omrežjih o vsem pomembnem obveščali še naprej. (AD)