februar 24, 2017

Supermarket Jager v Šmarju vabi prenovljen in z bogato ponudbo

Supermarket Jager v Šmarju pri Jelšah je zaživel v novi podobi. Tako sledi trendom, ki jih narekuje trgovinska dejavnost, in zadovoljuje vse bolj zahtevne kupce. V supermarketu so ob obnovi pripravili tudi izjemne akcije.

Na odprtju obnovljene trgovine so obiskovalce med drugim razvajali s krofi. Pa tudi ostalih dobrot in pestrega kulturnega programa ni manjkalo.

Bogata ponudba, akcijske cene
Vrata obnovljenega supermarketa v Šmarju pri Jelšah so slovesno odprli v petek dopoldne. Kupci so se lahko sprehodili med novimi policami, ki so zares bogato obložene. Stavijo predvsem na redno dopeko kruha in peciva, ki kupcem omogoča nakup svežih izdelkov ves dan. Bogat je program salam in mlečnih izdelkov, posebej vabljiv je tudi oddelek sadja in zelenjave. V šmarskem supermarketu Jager je poleg veliko izdelkov slovenskega izvora mogoče najti tudi lokalne dobrote, saj so sklenili sodelovanje z več kmetijami in ponudniki iz Šmarja pri Jelšah in okolice. Če boste supermarket obiskali do 2. marca, vas čakajo prav posebne akcijske cene! Več o njih, obnovi prodajalne in novostih pa v spodnjem posnetku. Žiga Deršek je gostil vodjo maloprodaje v podjetju Jager Zvonko Habot.

PROMOCIJSKO BESEDILO

Datoteke

Zvonka Habot o obnovljenem supermarketu Jager