Kaj počnejo študenti v Obsotelju in na Kozjanskem?

10.12.2015

Dogodek leta je bil ŠOK Odkop, na katerem so Mi2 napolnili dvorano v Podčetrtku.

V Klubu študentov šmarske regije in Obsotelja se ob nizu izvedenih dogodkov z zadovoljstvom ozirajo v iztekajoče se leto. Predsednik Iztok Štus obljublja, da bodo dvorane z zanimivimi prireditvami polnili tudi v prihodnjem letu. Med večjimi izzivi izpostavlja dolgo pričakovano selitev v nove prostore. 

Najbolj vroče na ŠOK Odklopu
V letu, ki se izteka, so po besedah Iztoka Štusa najbolj ponosni na tradicionalni poletni festival ŠOK, na katerem se prepletajo šport, odklop in kultura. Vrhunec festivalskega dogajanja je bil tudi letos Odklop. Na njem je občinstvo v Podčetrtku najbolj razgrela glasbena zasedba MI2. Ob tem so, pravi Štus, organizirali še mnoge druge izobraževalne, kulturne in športne dogodke. Med zadnjimi velja izpostaviti stand up večer z Matjažem Javšnikom, ki je še z nekaj komiki razvnel nabito polno dvorano v Kozjem. Seveda pa so v klubu vse bolj z mislimi tudi pri snovanju načrtov za prihodnje leto.

Kmalu novi klubski prostori
»Najbolj se veselimo selitve v obnovljene prostore stare šole v Šmarju pri Jelšah, ki jih bomo uredili v sodelovanju s šmarsko občino. Na staro lokacijo pred kulturni dom v Šmarje pri Jelšah se bo prihodnje leto preselil tudi festival ŠOK, načrtujemo tradicionalno brucovanje, pa tudi druge dogodke, s katerimi želimo povezati mlado in staro
,» napoveduje Štus in vabi, da se jim pri oblikovanju programa za prihodnje leto pridružijo številni novi in ustvarjalni sodelavci. ( SP)
Štajerski val v sliki