oktober 29, 2018

Kako modro naložiti svoje premoženje

Vsakdo med nami kdaj razmišlja, kako bi bilo fino, če bi imel zagotovljeno finančno varnost ter brezskrbno življenje. Kako privarčevati dovolj in kako razporediti svoje premoženje tako, da bo dolgoročno ohranjena ter oplemenitena njegova vrednost. Pred investicijo je modro obiskati strokovnjaka.

Vlaganje v plemenite kovine je ena najvarnejših oblik investiranja. Plemenite kovine so na svetu že 6.000 let, medtem ko papirnati denar, kot ga poznamo danes, obstaja šele zadnjih 400 let. (Foto: Tim Valores)

Podjetje Tim Valores, d.o.o., je bilo ustanovljeno iz želje strankam ponuditi stabilnost in varnost pri finančnih naložbah ter dolgoročno oplemenititi njihovo premoženje. Ustanovitelja Aljoša Iskra in Irena Linasi Rogač, oba z dolgoletnimi izkušnjami v financah, skrbno izbirata svoje sodelavce, vsi pa se zavežejo visokim moralnim načelom in vrednotam podjetja, kot so potrpežljivost, zaupanje, spoštovanje, pogum, iskrenost in strokovnost. Na prvem mestu pa so vedno želje in potrebe stranke.

»Investirajte v življenje, ki ga želite živeti. Razmišljajte dolgoročno, svoje sanje si lahko izpolnite že z majhnimi vlaganji. 

»Ni pomembno, ali ste premoženje že ustvarili, ali ste ga šele začeli ustvarjati. Z nami boste investirali v življenje, ki ga želite živeti,« poudarja Irena Linasi Rogač, soustanoviteljica podjetja Tim Valores, d.o.o., ki v ospredje vedno postavlja vrednote, saj le na tak način lahko pomaga drugim. »Ne glede na to, da delam v financah, bom, če izbiram med materialnim in čustvenim, vedno izbrala čustva. Skrb za sočloveka je zame na prvem mestu. Kajti, ravno skrb za sočloveka je temelj vsega. In v našem podjetju delujemo na temelju teh vrednot, skrbno vas poslušamo in na podlagi slišanega odgovorno začrtamo vašo pot do uresničevanja vaših želja in sanj,« še dodaja Linasi Rogačeva. Ekipa TIM VALORES svetovalcev (Foto: Arhiv Tim Valores)

Zakaj zaupati svetovalcem Tim Valores
V podjetju TIM VALORES deluje več kot 50 visoko strokovno usposobljenih svetovalcev, z večletnimi izkušnjami. Zaupa jim več tisoč družin, posameznikov in podjetij, ki jim nudijo individualno svetovanje za večjo varnost, plemenitenje in zaščito njihovega kapitala ter ustvarjanje dodane vrednosti. Svetovalci proaktivno usklajujejo naložbene predloge z interesi stranke ter jih prilagajajo trenutnim tržnim razmeram, ki jih nenehno skrbno spremljajo.

Vlaganje v plemenite kovine je ena najvarnejših oblik investiranja
Naložba v plemenite kovine je visoko likvidna in jo lahko kadarkoli in kjerkoli zamenjate za gotovino oz. vnovčite. Sredstva se prejmejo na račun v nekaj dneh. »Plemenite kovine so na svetu že 6.000 let, medtem ko papirnati denar, kot ga poznamo danes, obstaja šele zadnjih 400 let. Plemenite kovine so vedno bile temelj financ, vanje lahko investirajo vsi, začetni vložki pa so lahko minimalni, že od 50 evrov naprej. Zgornje meje ni, odvisno pač od finančnih zmožnosti posameznika,« pravi Peter Kopinšek, finančni svetovalec v podjetju Tim Valores, d.o.o., kjer so dosegli, da s pomočjo njihovega varčevalnega načrta lahko posameznik kupuje zlato in srebro po najnižji ceni v Evropi in tako dobi največ. 

»Varčevanje 'v nogavicah' je pri Slovencih še vedno popularno, kljub temu, da je skoraj vsaka generacija priča menjavi valute in inflaciji, ki je tihi požiralec vrednosti naših prihrankov.«

Pomen finančnega opismenjevanja
V podjetju Tim Valores v sodelovanju s Centrom za poslovno usposabljanje, regionalnimi razvojnimi agencijami, ljudskimi univerzami, osnovnimi in srednjimi šolami ter ostalimi izobraževalnimi ustanovami po vsej Sloveniji organiziramo različne dogodke: predavanja, seminarje, okrogle mize, izobraževalne delavnice za dijake ter začetnike v podjetništvu. Na tak način skrbijo za dvig finančne pismenosti v Sloveniji in vpeljavo najvišjih standardov finančnega svetovanja, hkrati pa spodbujajo tudi medgeneracijsko izmenjavo izkušenj in širjenje socialne mreže posameznikov.

Zavezani bonitetni odličnosti in družbeno odgovorni
Podjetje Tim Valores je imetnik certifikata bonitetne odličnosti, saj jim zaupanje in verodostojnost predstavljata primarni gonili poslovnega razvoja. V mednarodni bonitetni hiši Company Wall letno certificirajo samo najboljše poslovne subjekte. Podjetje Tim Valores si je na podlagi izpolnjevanja in doseganja vseh zahtevanih kriterijev v letu 2016 prislužilo najprestižnejšo bonitetno oceno AAA. Vedno z zanimanjem prisluhnejo različnim dobrodelnim pobudam in tudi sami aktivno kreirajo dobrodelne projekte ter s tem izkazujejo svojo družbeno odgovornost in skrb za sočloveka.

NAROČENA VSEBINA

Galerija slik

Datoteke

MINUTA ZA DOBRO NALOŽBO