marec 2, 2020

Konjiški popotnik Oliver Tič na postanku na drugi kavi

Drugo jutranjo kavo smo tokrat popili v družbi popotnika, Konjičana Oliverja Tiča, ki je na kratkem "prisilnem" obisku doma. Že kmalu se vrača nazaj čez lužo, da dokonča svoj 27.000 kilometrski podvig.

Oli bo kratek postanek doma izkoristil za druženje s prijatelji in znanci. Vzel pa si je čas tudi za drugo jutranjo kavo na Štajerskem valu.

Prihodnji teden nazaj v Kolumbijo
Oliver Tič oziroma Oli Walker, ki je na poti po najdaljši cesti od Argentine do Aljaske že 15 mesecev, si je to jutro vzel čas za klepet od dosedanjih dogodivščinah na poti. Prehodil je že slabo polovico 27.000 kilometrskega podviga, ki pa ga je moral prekiniti, ker so ga oropali. Med drugim so mu ukradli potni list, zato se je v teh dneh vrnil v Slovenijo, da si uredi dokumente. Postanek v domačih Slovenskih Konjicah bo izkoristil tudi za druženje s prijatelji in znanci, potem pa se vrača nazaj v Kolumbijo, kjer ga v pasjem hotelu pridno čaka njegova sopotnica Carlitos. Kako se počuti doma in ali kaj pogreša svojo psičko, med drugim izveš v spodnjem posnetku. (NS)