junij 6, 2019

Si želite popestriti poletje? Pojdite v Šentjur

V Šentjurju za pestre poletne mesece že tradicionalno poskrbijo s Šentjurskim poletjem. Tokrat prinaša 38 dogodkov, za različne generacije in okuse. Največ bo glasbenih.

Šentjursko poletje ima tudi svojo programsko knjižico. Vsa gospodinjstva v občini so jo dobila tudi v nabiralnike. (Foto: Štajerski val)

Šentjursko poletje bo popestrilo junij, julij, avgust in tudi še začetek septembra v različnih krajih občine. Nad njim bdi Občina Šentjur, dogodke pa pripravljajo številni organizatorji. Župan Marko Diaci napoveduje:

 

V naboru boste sicer našli nekaj novosti, glavnino pa predstavljajo že dobro poznane prireditve, Diaci jih izpostavlja le nekaj:

 

Bodo pa Šentjur pod okriljem Šentjurskega poletje obiskali tudi številni priznani in priljubljeni glasbeni gostje, med njimi Tinkara Kovač, Jure Ivanušič, skupine Panda, Koala Voice, Čedahuči, Ansambel Banovšek ter Igor in Zlati zvoki. Sicer pa se Šentjursko poletje začenja danes, z glasbeno-plesno predstavo o deklici Dorimu, v izvedbi učencev Glasbene šole skladateljev Ipavcev Šentjur i plesalk plesne šole Harlekin Celje. Celoten program dogajanja najdete TUKAJ. (AD)