marec 30, 2018

Leta so samo številka. Kar je pomembno, si ti.

Kdo pravi, da staranje ni graciozno? Kozmetika Afrodita napoveduje novo dobo WELL-AGEINGA s predstavitvijo nove kozmetične linije AGELESS, ki bistveno izboljša kakovost zrele kože (55+), ki je v zrelejšem obdobju podvržena hormonskemu neravnovesju.

Ambasadorka linije AGELESS manekenka z dolgoletno mednarodno kariero Zvončica Vucković in modna kreatorka Maja Štamol Droljc.

AGELESS je aktivna »pro-ageing« nega, ki je namenjena ženski v najlepših letih. Od lepotne perfekcije se poudarek seli na iskanje vira notranje lepote, na promocijo vitalnosti in življenjske energije. Zato v duhu novega trenda potrošnice ne skrivajo, temveč sprejemajo svoja leta in postajajo samozavestnejše.

Kozmetika afrodita podira stereotipe o lepotnih idealih
Protagonistke nove linije so zrele ženske; šestdeset- in sedemdesetletnice, ki ne skrivajo svojih let in gub, temveč izbirajo kozmetične izdelke za dobro, udobno počutje v svoji koži ne glede na leta. Bravo, življenje, bravo, Kozmetika Afrodita!

Leta so samo številka. Kar je resnično pomembno, si ti.
»Novodobne zrele potrošnice vidimo kot polne življenja ter aktivnejše kot kadarkoli prej. To je generacija novih srednjih let, kjer se 50-ta leta izkazujejo kot nova 30-ta leta. Trend »well-ageing« zato nasprotuje konceptu anti-ageing, kot smo ga poznali doslej ter predstavlja odgovor na revolucionarne učinkovine in pretirane anti-age trditve,« pravijo v Kozmetiki Afrodita in vabijo ženske, da preizkusijo njihovo pravkar predstavljeno kremo za nego obraza iz liniji AGELESS.   

Ambasadorka linije AGELESS manekenka Zvončica Vucković
S sporočilom linije AGELESS so se strinjale tudi prisotne dame na premierni predstavitvi linije. Novo kremo AGELESS so preizkusile tudi gostje včerajšnje predstavitve Manca Košir, slovenska novinarka in publicistka ter ambasadorka radostnega staranja, pevka Alenka Godec, igralka Violeta Tomič, modna oblikovalka Maja Štamol Droljc, modna blogerka Pika Zrim, legendarna tekstopiska Elza Budau ter Darja Kuhar Kotnik in Andreja Ilgo z uspešnimi managerkami združenja FAM. Na predstavitvi je svoje poglede na staranje delila tudi nova karizmatična ambasadorka linije AGELESS, manekenka z dolgoletno mednarodno kariero Zvončica Vucković, ki se ne boji staranja in svoja leta izkazuje z značilno sivo barvo las.  

Za kožo, polno življenja
Linija AGELESS obsega tri izdelke – dnevno in nočno kreme ter visoko koncentrirane kapljice oljne esence. AGELESS je aktivna nega za kožo, polno življenja. Zapelje vas v razkošje negovane in mehke mladostne kože. Ali obljublja lepotno perfekcijo? Nikakor. Podarja pa dobro počutje, kar si pravzaprav želijo vse predstavnice nežnejšega spola.

PROMOCIJSKA VSEBINA