november 23, 2022

ISKRA TEDNA: Ženske si moramo pomagati, ker v slogi je moč

Dobili smo novo ISKRO TEDNA. Največ glasov ste poslušalci namenili Branki Aralica, direktorici MPI Vrelec iz Rogaške Slatine in njeni iskrivi izjavi o tem, ali si ženske med seboj znajo pomagati.

S svojo izjavo vas je v 46. tednu najbolj prepričala Branka Aralica.

Tudi tokrat ste lahko izbirali med tremi finalnimi iskrivimi izjavami. Prvo je v tednu ženskega podjetništva izrekla direktorica Mrežnega podjetniškega inkubatorja Vrelec Rogaška Slatina Branka Aralica. Spregovorila je o tem, ali si ženske znajo med seboj pomagati ali prevlada ženska zavist. Druga finalistka je bila državna prvakinja v slam poeziji, 21-letna Nika Gradišek iz Kozjega. Bila je gostja naše druge jutranje kave v prejšnjem tednu. Izjava, ki se je potegovala za vaše glasove, je bila o moči besed. Med finalisti je bil tudi vinogradnik in vinar Janez Istenič, z izjavo o tem, kaj mu pomeni vinograd. Janez Istenič je bil gost naše oddaje, ki jo namenjamo kmetijskim temam.

Največ glasov ste namenili Branki Aralica:

 

Ta izjava se poteguje še za iskro meseca novembra.

Naša akcija tudi nagrajuje. Med vsemi, ki ste oddali svoj glas, je žreb nagrado, sušilec las Iskra, namenil Ivanki Novak iz Žalca. Čestitke!