maj 26, 2021

Izzivi ženskega podjetništva 2021

Mrežni podjetniški inkubator VRELEC Rogaška Slatina ta petek organizira 4. mednarodno konferenco Izzivi ženskega podjetništva, na kateri bodo sodelovali številni zanimivi gostje iz Slovenije in tujine. Rdeča nit letošnje konference bo podjetništvo v času pandemije, med gostjami pa bo tudi govorka svetovnega slovesa Madi Sharma, ki se bo na konferenco oglasila iz Londona.

Mrežni podjetniški inkubator VRELEC Rogaška Slatina ta petek vabi na 4. mednarodno spletno konferenco Izzivi ženskega podjetništva 2021

Madi Sharma, motivacijska govorka indijskega porekla iz Velike Britanije, med drugim pravi, da je v časih, ko svet »stoji na glavi«, treba na stvari pogledati iz drugega zornega kota in razmišljati o spremembah. »Bodi sprememba, ki jo želiš videti. Brez opravičil,« je trdna v svojih stališčih.
Na konferenci bo spregovorila tudi slovenska podjetnica in ena od začetnic zgodbe 500 podjetnic Zori Jakolin, ki se rada predstavi kot »ustvarjalka priložnosti«, spregovorila pa bo o svoji življenjski zgodbi, ob kateri bo marsikomu zastal dih, Zori pa, se zdi, prav nič ne izbriše nasmeha z obraza.

Mednarodni konferenci Izzivi ženskega podjetništva 2018 in 2019 sta v Rogaško Slatino privabili številne gostje iz Slovenije in sosednjih držav, lani so se udeleženke in udeleženci srečali na spletu, spletna pa bo tudi letošnja konferenca. (Foto: Izzivi ženskega podjetništva 2019)

Kriza nas običajno postavi pred številne izzive, mnogi pa v njej znajo prepoznati tudi nove poslovne priložnosti. Spoznali bomo zgodbe nekaterih podjetnikov in podjetnic, ki so v času epidemije in vsesplošne krize bili še bolj uspešni in nekateri tem času celo realizirali nove poslovne ideje. Z nami bodo uspešni podjetniki in podjetnice Urška Hartman iz založbe, specializirane za razvoj in izdajo družabnih iger Value Add Games, samostojna podjetnica Damijana ŠtraserTjaša Jarc iz spletne trgovine Džungla Plants Trgovina, ter Luka Drofenik in Nejc Šuc iz izjemno uspešnega podjetja za prodajo kmetijske mehanizacije Lagerhof.  

Kliknite za informacij o 4. Mednarodni konferenci Izzive ženskega podjetništva, prijavite pa se lahko še danes in jutri na e-naslovu svetovanja@inkubator-rs.si.
Pred konferenco smo pred mikrofon povabili pobudnico in začetnico dogodka Izzivi ženskega podjetništva direktorico MPI Vrelec Rogaška Slatina Branko Aralico. Prisluhnite ji v spodnjem posnetku. 

Dogodek Izzivi ženskega podjetništva je za vse udeleženke in udeležence brezplačen. Organiziran je v okviru projekta SIO Vrelec 2020 - 2022, v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT in s podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo RS.
IZZIVI ŽENSKEGA PODJETNIŠTVA 2019
IZZIVI ŽENSKEGA PODJETNIŠTVA 2018

Naročena vsebina

Galerija slik