februar 19, 2019

Popolna koda lepote iz Kozmetike Afrodita

Kozmetika Afrodita iz Rogaške Slatine je lansirala novo obrazno linijo Perfect Code Afrodita Professional. Perfect Code predstavlja popolno kodo lepote, za vse vrste kože in bo v uporabi v kozmetičnih salonih po vsej Sloveniji in širše. Povprašajte po novi Afroditini liniji Perfect Code v svojem najljubšem kozmetičnem salonu.

Drage dame, odslej si lahko privoščite popolno nego z novo obrazno linijo PERFECT CODE Afrodita Professional.

V Kozmetiki Afrodita, podjetju s skoraj 50-letno tradicijo, s ponosom predstavljajo novo linijo PERFECT CODE Afrodita Professional, ki presega že poznane koncepte pomlajevanja in predstavlja popolno kodo lepote po meri vsake kože. 

Uporabnice kozmetike Afrodita navdušene nad novo linijo
Nad predstavitvijo in neverjetnimi učinki delovanja nove obrazne linije  PERFECT CODE Afrodita Professional so bile navdušene tudi nekatere znane Slovenke, zveste uporabnice kozmetike Afrodita Maja Štamol Droljc, Katarina Habe, Ivana Šundov, Nataša Pinoza, Lorella Flego in druge.

Ponosna na inovativno obrazno linijo pa sta tudi prva dama Kozmetike Afrodita, ustanoviteljica podjetja Danica Zorin Mijošek, in Ivo Mijošek, vodja programa Afrodita Professional. "Afrodita Professional je visoko kakovostna in inovativna blagovna znamka, ki je prepoznana v očeh vedno večjega števila uporabnic profesionalne kozmetike, na kar smo izjemno ponosni," je ob lansiranju dejala Danica Zorin Mijošek.

Peptidi, 'naj' sestavina kozmetične industrije
PERFECT CODE
 z dovršenimi formulacijami biomimetičnih peptidov deluje neposredno na kožne celice, jih spodbudi k pospešeni obnovi in na takšen način izboljša lastno delovanje dermalnega dela kože.
"Delovanje prav vsake izmed sestavin linije Perfect Code je podprto s kliničnimi in neodvisnimi in vivo ter in vitro študijami," je na predstavtvi nove linije v Festivalni dvorani v Ljubljani poudarila Mojca Hernaus, strokovna svetovalka Kozmetike Afrodita za področje profesionalne nege, ki je predstavila linijo in njene izdelke. 
Visoko zmogljiva kombinacija štirih biomimetičnih peptidov in bio-aktivnega encima deluje in pomlajuje našo kožo večplastno, kot 'polnilo' za gube; kot spodbujevalec celic, da se hitreje obnavljajo in se obnašajo, kot da so mlajše; kot spodbujevalec naravne obrambne funkcije kože, ki hkrati ščiti pred škodljivimi dejavniki iz okolja ter na način 'čez noč prerojene kože' s poudarkom na izenačenju tena kože in zmanjšanju reliefnih nepravilnosti. 

Afrodita Professional je z linijo  PERFECT CODE zadostila potrebam kože uporabnic in uporabnikov vseh starostnih skupin – izdelki bodo v uporabi v kozmetičnih salonih in se lahko medsebojno kombinirajo po želji in glede na potrebe kože. Drage dame, prihaja mesec žensk in še je čas, da izberete svoje darilo - in zakaj se letos ne bi razvajale v svojem najljubšem kozmetičnem salonu ...  PERFECT CODE Afrodita Professional je perfect za vas.

PROMOCIJSKA VSEBINA