maj 24, 2019

Dobrodelni burger za celjsko porodnišnico

Ta mesec je v celjskem mestnem središču vrata odprla restavracija za vse ljubitelje burgerjev. Ob stalni ponudbi v Hood Burgerju ponujajo tudi prav poseben „sendvič“, dobrodelni. Poimenovali so ga Lady Marmalade.

V Hood Burgerju bodo 1 evro od prodanega burgerja Lady Marmelade namenili za celjsko porodnišnico. (Foto: FB Hood Burger)

Samo do 2. junija
V Hood Burgerju so k sodelovanju za dober namen povabili znanega kuharskega mojstra Janeza Bratovža. Nastal je burger Lady Marmalade, ki ima posebno poslanstvo. Od vsakega prodanega burgerja bodo namreč  en evro namenili za sofinanciranje nakupa transportne reanimacijske posteljice za novorojenčke v Ginekološko-porodniškem oddelku Splošne bolnišnice Celje. Dobrodelni burger lahko poskusite do 2. junija, v Hood Burgerjevih poslovalnicah v Ljubljani in Celju, ki je mimogrede tudi prva njihova restavracija izven prestolnice. Kakšen je burger Lady Marmelade boste najlažje izvedeli, če ga poskusite. Predstavil pa ga je tudi Klemen Ptičak, z njim se je pogovarjal Kristijan Šmid. Preverite v spodnjem posnetku. (NS)



Poslovalnica v Celju je prva poslovalnica Hood Burgerja izven prestolnice.