oktober 27, 2020

Družina s štirimi otroki v požaru izgubila dom

Krajevna skupnost Zgornja Ložnica zbira dobrodelne prispevke za družino Bernarde Krznar in njenih štirih otrok, ki jim je dimniški požar prejšnji teden uničil stanovanjsko hišo. Družina je v požaru izgubila vse, ostalo jim je zgolj tisto, kar so imeli na sebi.

Družina s štirimi otroki v požaru izgubila dom

Potrebna bo gradnja nove hiše
V sredo zvečer je požar uničil stanovanjsko hišo v Zgornji Ložnici, last Krznar Bernarde in njenih štirih otrok. V požaru je zgorelo celotno zgornje nadstropje stanovanjske hiše, z ostrešjem vred. Kriminalisti so ugotovili, da je šlo za dimniški požar, ki se je nato razširil po ostrešju. Materialna škoda po nestrokovni oceni znaša okoli 60 tisoč evrov. Mati samohranilka in njeni štirje otroci, stari od 12 do 19 let, so v požaru izgubili vse, ostalo jim je samo tisto kar so imeli na sebi, pravi predsednik Krajevne skupnosti Zgornja Ložnica Stane Skubic:

 

V KS Zgornja Ložnica prosijo za pomoč, s katero bi družini pomagali zgraditi nov dom in jim pomagali stopiti na novo, lepšo pot življenja. Prostovoljne prispevke zbirajo na transakcijskem računu Območnega združenja Rdečega Križa Slovenska Bistrica pri NKBM št. 04430-0000433025, namen nakazila "Humanitarna pomoč za Krznar", referenca SI00 68193262. Denar zbirajo namensko za družino Krznar. (SP, foto: PGD Zgornja Bistrica)

Galerija slik