Gremo na e-kolo, da bo navzgor lažje šlo

21.03.2019

Električna kolesa že čakajo na vas, na voljo s v konjiškem starem mestnem jedru, kjer je Turistično-informacijski center. (TIC Konjice)

Pomlad je tu. Sončni in topli dnevi bodo vabili v naravo. Tudi s kolesom. Zato v Turistično-informacijskem centru Slovenske Konjice začenjajo sezono izposoje električnih koles pod sloganom Preskusite električno kolo, da navzgor bo lažje šlo. Boste preskusili?

Z e-kolesom do zanimivih turističnih kotičkov
V Turistično-informacijskem centru Slovenske Konjice imajo na voljo osem električnih koles podjetja Oven iz Maribora. Na ta način želijo obiskovalcem - izletniškim gostom oziroma turistom - omogočiti zanimiv način raziskovanja najbolj zanimivih kotičkov Dravinjske doline. Električna kolesa pa si lahko seveda sposojajo tudi domačini. Zanimalo nas je, kakšna kolesa imajo na voljo, kako jih najamejo in koliko stane izposoja? O tem vodja konjiškega TIC-a Tjaša Kangler v spodnji izjavi:

Iz konjiškega TIC-a so še sporočili, da z mesecem aprilom prehajajo na nov delovni čas. Med tednom bodo odprti od 8. do 17. ure, ob sobotah pa od 10. do 14. ure. (BF)
Štajerski val v sliki