oktober 23, 2018

Ivan Žagar z močno podporo političnih strank

Dolgoletni župan Slovenske Bistrice Ivan Žagar je prepričan, da bo županoval tudi naslednja štiri leta. Ocenjuje, da se občina uspešno razvija. Tudi zato, ker je med najuspešnejšimi pri črpanju evropskega denarja. Njegovo kandidaturo podpirajo stranke SLS, SDS, Nova Slovenija in DeSUS.

Dr. Ivan Žagar (tretji z desne) je napovedal kandidaturo v družbi političnih podpornikov iz SLS-a, SDS-a, Nove Slovenije in DeSUS-a.

Ambiciozno in samozavestno naprej
Dr. Ivan Žagar slovenjebistriško občino s krajšo prekinitvijo zaradi ministrovanja vodi 18 let. Prepričan je, da to delo opravlja dobro, saj številne lestvice Slovensko Bistrico glede kazalnikov kakovosti bivanja uvrščajo najviše v Podravju. "Veliko smo naredili v minulih letih za Slovenjebistričanke in Slovenjebistričane. Poleg številnih razvojnih naložb smo v lokalni skupnosti ustvarili pozitivno in perspektivno klimo, s katero želim nadaljevati. In to še bolj ambiciozno. Pri tem bo ključno sodelovanje med vsemi nosilci razvoja v lokalni skupnosti. V mislih imam tako sodelovanje s krajevnimi skupnostmi in društvi kot tudi z gospodarstveniki, sosednjimi občinami in državo," med drugim poudarja Žagar, ki je prepričan v vnovično zmago. Njegov edini protikandidat je Igor Erker iz Stranke modernega centra. Žagarjevo kandidaturo podpirajo Slovenska ljudska stranka, Slovenska demokratska stranka, Nova Slovenija in DeSUS. In katere konkretne naložbe namerava Ivan Žagar uresničiti v naslednjih letih, če mu bodo volivci ponovno zaupali mandat? Načrte je podrobneje predstavil v spodnji izjavi. (BF)

Datoteke

KAJ OBLJUBLJA IVAN ŽAGAR