avgust 30, 2022

NA STOLP PO RAZGLED IN NA GRAD NA ZABAVO!

Vabljeni na pohod na Rudnico in zaključek na gradu Podčetrtek

Letos vas ponovno vabimo na pohod na Rudnico, kamor smo se odpravili skupaj ob odprtju stolpa zdravja in veselja na Rudnici. Tokrat rekreativno - družabnemu POHODU dodajamo še dve tekmovalni disciplini: Olimski in Guzajev vzdržljivostni TRAIL RUDNICA.
Pohodniki si bomo na poti do vrha privoščili vmes tudi počitek in malico, tekmovalci na obeh trailih pa bodo lovili čas.

Vsi skupaj pa si bomo po vzponu privoščili malico na žlico in zabavo s skupino BARBARA & DONAČKA na jasi pri gradu Podčetrtek.  

Pridružite se nam na pohodu na Stolp zdravja in veselja na Rudnici in se podružite z nami na novem prireditvenem prostoru pri gradu Podčetrtek.

Na poti vas bodo spremljali planinci vodniki iz Planinskega društva Atomske Toplice Podčetrtek, na poti pa bo poskrbljeno za okrepčilo, zagotovo se bomo z veseljem ustavili na Vebrovi jasi, kjer bodo za malico za vse pohodnike poskrbele članice Društva kmetic AJDA, Hiša vin Emino pa za kakšen dober špricer. Na vrhu in v zavetišču Šmarnica bodo za okrepčilo poskrbeli planinci Planinskega društva Pristava, ob poti pa bodo še vodne postaje. 

Čudovit razgled pri zavetišču Šmarnica.

Po teku in pohodu sledi druženje na jasi pri Gradu Podčetrtek, kjer vse pohodnike in tekače čaka malica na žlico, zabavni program, žrebanje nagrad med vsemi prijavljenimi, animacija za otroke in zabava s skupino BARBARA & DONAČKA
Za vse udeležence pohoda pripravljamo tudi lepa spominska darila Marja & Plastike Skaza ter drugih partnerjev teka. 

Letošnja novost sta dve tekmovalni trail poti: Olimski (13 km) in Guzajev vzdržljivostni trail (3 km). 

Najhitrejše na obeh trailih pa čakajo tudi lepa darila naših partnerjev. Dogodek so podprli: TIC & Občina Podčetrtek, Terme Olimia, Trgovine Jager, PTC Jelenov greben & Gostišče Jelenov greben, Vila Vilinka, Kozjanski park in drugi.

Vse o dogodku najdete TUKAJ. Prijave TUKAJ.

Galerija slik