september 30, 2020

Novi direktor slatinskega turizma Dino Markovinovič

Javni zavod za turizem in kulturo Rogaška Slatina bo naslednjih pet let vodil dosedanji vršilec dolžnosti Dino Markovinovič.

Dino Markovinovič je doslej zavod vodil kot vršilec dolžnosti, že prej je bil tam zaposlen. (Foto: Jože Strniša)

Kot kaže bo na čelu Javnega zavoda za turizem in kulturo Rogaška Slatina kmalu s polnimi pooblastili Dino Markovinovič. Občinski svetniki slatinske občine so na današnji seji podali predhodno soglasje k njegovemu imenovanju in tako svetu zavoda prižgali zeleno luč za imenovanje novega direktorja. To bodo, kot pravi predsednica sveta zavoda Petra Gašparić, v svetu zavoda storili v prihodnjih dneh. Svet zavoda je namreč občinskemu svetu Markovinoviča predlagal kot najboljšega kandidata. Markovinovič je zavod sicer kot vršilec dolžnosti vodil od 21. julija letos. Na čelu zavoda, ki bdi nad turistično in kulturno ponudbo Rogaške, bo pet let. Gašparićeva je ob tem dodala:

Kot je znano, občinski svet na julijski seji ni potrdil novega mandata dotedanjemu direktorju Saši Kopinču. Zato je moral svet zavoda imenovati vršilca dolžnosti in objaviti nov razpis za direktorja. (TMG)