oktober 4, 2018

Peter Misja še četrtič za župana

Župan Podčetrtka Peter Misja je vložil kandidaturo za nov, četrti županski mandat. Med največjimi izzivi prihodnjih štirih let izpostavlja oživitev Vonarskega jezera in ureditev gradu Podčetrtek.

Peter Misja še ima energijo in cilje za nov županski mandat. (Foto: FB)

Stavi na sodelovanje in komunikacijo
Med župani, ki se bodo na jesenskih lokalnih volitvah znova potegovali za nov županski mandat, je tudi župan Podčetrtka Peter Misja. Čeprav je bilo po besedah Misje v zadnjih letih zelo veliko postorjenega za napredek občine ter boljše življenje občank in občanov, je ostalo še nekaj neuresničenih izzivov: 

Misja se bo ob tem, kot pravi, še naprej zavzemal za enakomerni razvoj in uspešno prodorno občino. Verjame, da je z dobro komunikacijo in sodelovanjem uspeh zagotovljen. Hkrati je poudaril, da je občina v dobri finančni in siceršnji kondiciji, v minulih letih da so namreč veliko postorili na posodobitvi in nadgradnji javne infrastrukture:

Misja poleg županske funkcije opravlja tudi delo inštruktorja strojevodij. Vseskozi je aktiven v Sindikatu strojevodij, gasilstvu, športu in pri ostalih aktivnostih v občini. Od leta 2010 je tudi predsednik Turistične zveze Slovenije. Na zadnjih volitvah Misja ni imel protikandidata, tudi tokrat še ni znano nobeno ime. (SP)