december 30, 2019

S palačinkami zaslužili tri tisočake

Lions klub Slovenska Bistrica je v soboto pripravil dobrodelno Lions palačinkijado. Zbrali so 3000 evrov, namenili jih bodo za terapije fanta iz Poljčan ter za štipendijo dijaku. Že ta konec tedna pa vabijo na nov dogodek – Lions Leo Skifest na Treh Kraljih.

Člani Lions kluba in Leo kluba Slovenska Bistrica so spekli več kot 600 palačink. (Foto: FB Lions klub SB)

Lions Palačinkijada v Slovenski Bistrici je bila ob zvokih Modrijanov, Lions klub Slovenska Bistrica pa je na dogodku za dobrodelne namene zbral rekordnih 3000 evrov. V zameno za prostovoljne prispevke so člani spekli in razdelili več kot 600 palačink, 300 litrov čaja in kuhanega gina. »Ponovno smo skupaj z ljudmi dobre volje dokazali, da znamo in zmoremo pomagati. Zbrali smo rekorden znesek dobrodelnih sredstev, s katerim bomo pomagali fantu iz Poljčan pri plačilu terapij ter dijaku pri štipendiranju,« je dejal letošnji predsednik Lions kluba Slovenska Bistrica Peter Tič.



Lions Klub Slovenska Bistrica, ki deluje že 11. leto, tudi v novem letu ne bo počival, že za soboto, 4. januarja 2020, vabi na novost – prvi LIONS LEO SKIFEST, ki bo na Treh Kraljih. Pridružite se lahko dobrodelni smučarski tekmi s prijetnim druženjem. Odšteli boste 30 oz. 15 evrov, vsa zbrana sredstva bodo namenili v dobrodelne namene. (AD)