november 12, 2018

Slovenjebistriška poslanka vabi na pogovore

Poslanka Karmen Furman iz stranke SDS izpolnjuje obljubo, ki jo je dala pred državnozborskimi volitvami. Te dni odpira poslanske pisarne v Slovenske Bistrici, Oplotnici, Poljčanah in Makolah. Slišati želi, s kakšnimi tegobami se soočajo občani in zagotavljati učinkovito reševanje njihovih težav. Kje in kdaj jo lahko obiščete?

Poslanka Karmen Furman odprla vrata poslanske pisarne v Slovenski Bistrici, v naslednjih dneh jo bo še v Oplotnici, Poljčanah in Makolah.

Želi biti glas prebivalcev s širšega Slovenjebistriškega
Karmen Furman, magistrica pravnih znanosti s področja delovnega prava in prava socialne varnosti, je pred odhodom v hram demokracije delala kot direktorica občinske uprave v Poljčanah. Dobro pozna lokalno samoupravo, zdaj želi slišati konkretne težave občanov v slovenjebistriški, makolski, oplotniški in poljčanski občini. "Glas ljudi iz naših krajev želim prenesti na državni nivo. V minulih tednih se je name obrnilo že kar nekaj prebivalcev s širšega Slovenjebistriškega, poslej bom za pogovor redno dosegljiva v poslanskih pisarnah v vseh štirih občinah," poudarja Furmanova. Danes poslansko pisarno odpira v Slovenski Bistrici, je v prvem nadstropju stavbe IBIS na Trgu Alfonza Šarha. Odprta bo vsak prvi ponedeljek v mesecu, od 13. do 15. ure. Če se boste najavili, bo dostopna tudi izven uradnih ur. Jutri bo poslansko pisarno odprla v Oplotnici, v prostorih občinskega odbora stranke SDS jo lahko obiščete vsak prvi ponedeljek v mesecu, od 9. do 11. ure. V Makolah in Poljčanah pa v prostorih tamkajšnjih občinskih uprav. V Makolah bo poslanka uradovala vsak drugi ponedeljek v mesecu, od 9. do 11. ure, in v Poljčanah prav tako vsak drugi ponedeljek, od 13. do 15. ure. O tem, kakšni so njeni prvi vtisi v poslanski klopeh in na katerih področjih bo še posebej aktivna, je povedala v kratkem pogovoru, ki mu lahko prisluhnete v spodnjem posnetku. (BF)

 

Datoteke

POGOVOR S KARMEN FURMAN