junij 18, 2021

V Aqualuno po poletno osvežitev

Za ljubitelje vodnih radosti in adrenalinskih dogodivščin znova odpira vrata termalni park Aqualuna. Osvežitev v poletni vročini lahko na bazenih poiščejo vsi gosti - namestitveni in enodnevni obiskovalci. Pri uživanju in sprostitvi je treba upoštevati zaščitne ukrepe.

Aqualuna ponuja sprostitev in užitke vsem, ki imajo radi vodo in aktivno zabavo. (Foto: Terme Olimia)

Za prebolele, cepljene in zdrave
Terme Olimia so z današnjim dnem v celoti odprte.Vrata je namreč odprl tudi Termalni park Aqualuna, ki vabi s številnimi tematskimi bazeni, adrenalinski stolpom s tobogani ter animacijo za celotno družino. Po besedah direktorja prodaje in marketinga, prokurista Vasje Čretnika lahko pri njih osvežitev poiščejo tako namestitveni kot enodnevni obiskovalci. Pogoj za vstop je PCT – potrdilo o prebolevnosti, cepljenosti ali negativnem hitrem testu. Tako kot v dugih bazenskih kompleksih je tudi v Aqualuni treba spoštovati zaščitne ukrepe za zamejitev novega koronavirusa, večjih omejitev glede samega števila obiskovalcev pa Čretnik ne pričakuje:

Varnost in zdravje na prvem mestu
Z upoštevanjem zaščitnih ukrepov v Termah Olimia po navedbah Čretnik nimajo težav, saj se večina obiskovalcev in zaposlenih zaveda pomena spoštovanja ukrepov za preprečevanje prenosa covidnih okožb:

V preteklem letu je v Termah Olimia prenočilo več 10 tisoč gostov. Po navedbah Čretnika so upoštevali in izvajali vse predpisane in dodatne epidemiološke ukrepe, zaradi česar ni bil pri njih zabeležen niti en primer prenosa okužbe. To po njegovem kaže, da je destinacija Podčetrtek varna in so lahko obiskovalci brez skrbi. Podrobneje o ukrepih, ki jih je treba spoštovati v bazenskih kompleksih preberite TUKAJ. (SP)

 
Vodni park v Podčetrtku je pripravljen na obiskovalce, ki bodo brezskrbno uživali v poletju. (Foto: fb Terme Olimia)