junij 18, 2022

V Laškem bodo znova združevale Vesele nogice

V Laškem bo konec tedna dobrodelno obarvan. Društvo za pomoč osebam z motnjami v razvoju Vesele nogice za nedeljo pripravlja 9. dobrodelni tek Vesele nogice tečejo. Vabijo vse, da se jim pridružite, tečete ali se z njimi zgolj podružite.

Dogodek Vesele nogice tečejo bo v nedeljo, 19. junija, od 9. ure naprej, na parkirišču pred Kulturnim domom Laško. (Foto: FB Društvo Vesele nogice)

Društvo za pomoč osebam z motnjami v razvoju Vesele nogice letos praznuje 10-letnico, dobrodelni dogodek Vesele nogice tečejo je star le leto manj. Predsednica Spomenka Valušnik pravi:

Dogodek je namenjen tudi ozaveščanju:

Da se jim v nedeljo pridružite potrebujete le dobro voljo in superge, pravi Valušnikova. trase na dobrodelnem teku bodo primerne za prav vse, ki želijo sodelovati:

Denar, ki ga bodo zbrali s pomočjo prijavnin na teku, bodo namenili za pomoč družinam otrok s posebnimi potrebami tako, da jim bodo financirali potrebne terapije in pripomočke za boljši razvoj in jim pomagali v socialnih stiskah. Dogodek lahko podprete tudi, če ne boste tekli, in sicer z donacijo na TRR društva, najdete ga TUKAJ, ali s poslanim sms sporočilom z geslom NOGICE ali NOGICE5 na 1919. (NS)