junij 1, 2018

V Podčetrtku kuhna pod gradom

Po lanski uspešni premieri kuhne pod gradom, se kulinarično razvajanje na prostem danes znova vrača v Podčetrtek. Kulinarična tržnica bo ponujala pristne domače dobrote, krepčilne pijače in okusne sladice.

Domačija Amon Bio bo tudi letos ponudila bio vege burger in bio beef burger.

Predvsem lokalni gostinci in vinarji
Priljubljena kulinarična tržnica, ki jo organizira Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli, Kozje, GIZ, bo letos dobrojedcem postregla z domačimi jedmi, vinom in pivom dvanajstih ponudnikov. Za razvajanje brbončic s kulinariko bodo z raznolikimi meniji skrbeli Gostišče Lipa iz Term Olimia, Domačija Amon, Jelenov greben, Gostilna Šempeter, Pivovarna in pivnica Haler, Eko vila Mila in Pekarna pod gradom, ki bo obiskovalce razvajala s sladkostmi. Okusili bomo lahko tudi štajersko vinsko kapljico, na stojnicah se bodo predstavjlali Vina Mramor, Vino Greif, Vino Amon, Domačija Štaus – Kramer in Klet Kreger. Ljubitelji piva pa boste lahko izbirali med hmeljskimi napitki Pivovarne in pivnice Haler in Pivotoča, ki se bo predstavil z belgijskimi pivi. Cena kupona je 2,5 evra. Za sladico boste odšteli en kupon, za glavno jed pa dva kupona. Za zabavo bo skrbel F-band s Hrvaške. Zakaj je kuhna pod gradom posebno doživetje in kaj vse bo na jedilniku, sta Katja in Davor preverila pri direktorju Turizma Podčetrtek Boštjanu Misji. Prisluhnite jim v spodnjem posnetku. (SP)

Datoteke

Boštjan Misja o odprti kuhni pod gradom