september 10, 2021

V Podčetrtku slavijo občinski praznik

V Podčetrtku bodo na osrednji prireditvi ob prazniku občine v družbi kar dveh ministrov podelili letošnja občinska priznanja. Komu?

Slovesnost s podelitvijo priznanj občine Podčetrtek bo že po tradiciji v Aparhotelu Rosa v Termah Olimia. (Foto: Terme Olimia)

Župan Peter Misja bo na osrednji občinski slovesnosti Občine Podčetrtek občanom, ki so svojim delom, dejanji in zanesenostjo pustili poseben vtis v lokalnem okolju podelil županovo priznanje, priznanje in denarno nagrado občine. Županovo priznanje bo prejel Boris Počivalšek, za aktivno delo v društvih in sodelovanje pri ureditvi javne infrastrukture. Priznanje občine bo dobil Sandi Gobec, za uspešno delo poveljnika civilne zaščite in dolgoletno aktivno udeležbo na gasilskem, športnem, kulturnem in turističnem področju ter delu z mladimi. Denarne nagrade pa se bo razveselil Nogometni klub Imeno, za vzgojo mladih nogometašev in aktivno delovanje društva na območju občine Podčetrtek.

Prireditev s podelitvijo občinskih priznanj bo v Aparthotelu Rosa ob 17. uri v Termah Olimia. Na njej pričakujejo tudi ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravka Počivalška ter ministra za javno upravo Boštjana Koritnika. (SP)