december 8, 2018

V Podčetrtku spet drsajo

Tako kot v mnogih drugih krajih so tudi v Podčetrtku z nizom zanimivih dogodkov vstopili v veseli december. Praznične lučke so v tem turističnem kraju prižgali že v minulih dneh, sinoči so tudi uradno odprli še drsališče pod šotorom. Odprto bo predvidoma do 6. januarja.

Drsališče je priložnost za rekreacijo in zabavo. (Foto: Radio Štajerski val)

Drsanje ob vsakem vremenu
Kot že nekaj let, je v Podčetrtku tudi letošnje decembrsko dogajanje popestrilo drsališče na igrišču pri tamkajšnji osnovni šoli. Ledena ploskev, ki je bila doslej na prostem, je to zimo prvič pod šotorom, zato bo drsanje možno ob vsakem vremenu. Boštjan Misja, direktor Turizma Podčetrtek, ki upravlja z drsališčem upa, da jih bodo z nadgradnjo drsališča letos privabili več obiskovalcev kot minula leta:

Ne samo na drsališču, uživali bomo lahko tudi ob njem. Vse do 6. januarja, ko bo drsališče v Podčetrtku odprto, se namreč obeta niz zanimivih dogodkov:

V Podčetrtku je torej v teh zimskih dneh zares veliko priložnosti za rekreacijo in prijetno druženje. Najbolje, da se sami prepričate in jih obiščete. Nekaj utrinkov s slovesnega odprtja drsališča, ki sta ga popestrila Drsalni klub Celje in DJ Klemen, lahko ujamete v spodnji foto galeriji. (SP)

 

Galerija slik