september 8, 2021

V Vitanju borza lokalnih ponudnikov in vitanjski frauštik

V Vitanju se bodo jutri na enem mestu srečali lokalni pridelovalci, kmetovalci, rokodelci ter predstavniki javnih zavodov, vrtcev, šol, doma za starejše, kmetijske službe in gostinski ter drugi ponudniki. Na t. i. borzi Turistične destinacije Rogla-Pohorje bosta v ospredju povezovanje in spodbujanje lokalne samooskrbe, vabijo pa vas tudi na vitanjski frauštik.

Borza bo za povabljene, na vitanjskem frauštiku pa boste dobrote lokalnih ponudnikov poskusili vsi. (Foto: Turistična destinacija Rogla-Pohorje)

Borza lokalnih ponudnikov Turistične destinacije Rogla-Pohorje bo jutri od 9. ure v Centru Noordung v Vitanju. Tadeja Waldhuber iz TIC-a Slovenske Konjice, ki je del ekipe omenjene turistične destinacije, razlaga:



Na borzi bodo sodelovali le povabljeni, vse ostale zainteresirane pa vabijo na kulinarično prireditev, ki so jo poimenovali vitanjski frauštik, ki se bo začel ob 8. uri. In kaj vse boste lahko poskusili?



Borzo lokalnih ponudnikov Turistične destinacije Rogla-Pohorje bodo pripravili v sklopu projekta Digitalno razstrupljanje v Turistični destinaciji Rogla-Pohorje, ki ga sofinancira država in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Waldhuberjeva razlaga:

(NS)