Vam je vroče? Osvežite se na celjskem bazenu!

10.06.2019

Poleg plavalnega in otroškega bazena je kopalcem na voljo tudi tobogan, najmlajšim pa nova otroška igrala. (Foto: ZPO Celje)

Celjani in drugi obiskovalci se lahko od danes naprej osvežite na celjskem bazenu. Na letnem kopališču, ki je že več kot pol stoletja priljubljeno poletno zbirališče, so namreč začeli letošnjo kopalno sezono. Danes se lahko kopate brezplačno, voda pa ima prijetnih 26 stopinj.

Ob vodnih tudi športni užitki
Ljubiteljem vodnih radosti je na celjskem bazenu, v plavalnem in otroškem bazenu, skupaj na voljo več kot 1.700 kvadratnih metrov vodnih površin. Če je bilo kopališče v preteklosti znano po hladni vodi, pa temu ni več tako. Zdaj je voda ogrevana, trenutno ima 26 stopinj. Poskrbeli so tudi za tiste, ki se boste med obiskom naveličali kopanja. Maja Voglar iz ZPO Celje pravi:
Danes je kopanje na celjskem bazenu brezplačno, sicer pa vstopnic niso podražili. Dnevna vstopnica za otroke med tednom znaša 3,5 evra, za vikend 4 evre. Odrasli boste za dnevno vstopnico od ponedeljka do petka odšteli 5 evrov, med vikendom pa 6 evrov. Celjsko letno kopališče je junija odprto od 10. do 19. ure. Julija in avgusta ga bodo odprli že ob 9. uri, v primeru vročinskega vala pa bodo njegovo obratovanje za kakšno uro podaljšali v večer. (NS)
ODŠTEVAMO

dni ur min s


Štajerski val v sliki