oktober 6, 2020

Veterina in Trgovina Tačka odslej tudi v Podčetrtku

Veterinarska postaja Šmarje pri Jelšah je danes svoja vrata odprla tudi v Podčetrtku. Strankam sta na voljo ambulanta za male živali in trgovina s specializirano ponudbo hrane, opreme, zdravil in dodatkov za živali.

V Podčetrtku je tudi ambulanta za male živali, kjer bodo opravljali zdravljenja in manj zahtevne operative posege. (Foto: Radio Štajerski val)

Veterinarji na voljo v ambulanti in na terenu
Novo enoto Veterine in trgovine Tačka v Podčetrtku, pod okriljem Veterinarske postaje Šmarje pri Jelšah, lahko najdete v bivši stavbi Mercatorja, v središču Podčetrtka. "Tako kot v drugih poslovnih enotah šmarske veterinarske postaje je tudi v Podčetrtku zagotovljena celotna preventiva in kurativa za male in velike živali. Veterinarska ekipa nudi tako ambulantno kot bolnišnično ali terensko zdravljenje vseh vrst živali, v prodajalnah Tačka pa je na voljo izbrana hrana in oprema hišne za ljubljenčke. Seveda priskočimo na pomoč tudi s strokovnim nasvetom,« razlaga veterinarka Klara Pevec:

 

 Za pregled ali poseg v veterinarski ambulanti je zaželjeno, da se predhodno naročite. (Foto: Radio Štajrski val)

V Podčetrtku uporabnikom še bolj dostopni
V veterini in trgovini Tačka v Podčetrtku sta strankam v času odprtja na voljo veterinar in veterinarski tehnik. Med tednom so odprti od 7. do 18. ure, ob sobotah od 8. do 12. ure bo odprta le trgovina. Na terenu medtem ostaja že znana ekipa, trenutno na področju Kozjanskega in Obsotelja opravljata delo veterinarja Primož Reiner in Damjan Pevec, delo veterinarskega tehnika pa Rihard Kunst. Veterinarska postaja Šmarje pri Jelšah ima sicer svoje enote tudi v Rogaški Satini in Šentjurju, enoto v Kozjem pa so s selitvijo v Podčetrtek zaprli. (SP)

Galerija slik