november 7, 2018

Za županski stolček v Štorah tudi Simon Kroflič

Letošnje županske volitve v Štorah bodo bolj zanimive, kot so bile tiste pred štirimi leti, ko je bilo na volilnih lističih zapisano le eno ime. Tokrat bodo volivci in volivke izbirali med petimi imeni, med njimi bo tudi Simon Kroflič, ki je dopoldne predstavil podrobnosti svojega programa.

Simon Kroflič je najmlajši med petimi kandidati za župana občine Štore. Prihodnje leto bo dopolnil 40 let. (Foto: Radio Štajerski val)

Simon Kroflič, kandidat stranke SDS, je po poklicu elektrotehnik. Trenutno na Višji strokovni šoli ICES Ljubljana dokončuje študij za inženirja elektroenergetike. Zaposlen je kot vodja nadzorništva v podjetju Elektro Celje. Najmlajši med petimi kandidati za štorskega župana pravi, da se je za kandidaturo odločil predvsem iz enega razloga:

Kroflič pravi, da si bo prizadeval za enakomeren razvoj vseh delov občine, krajevnih skupnosti in zaselkov. Med prioritetami svojega programa izpostavlja izgradnjo športne dvorane in atletske steze, povečanje števila parkirnih mest z izgradnjo parkirne hiše, vlaganja v cestno infrastrukturo, pa tudi:

Poleg Krofliča se sicer za županski stolček v Štorah potegujejo še aktualni župan Miran Jurkošek, Emil Kačičnik, Bojan Karlovčec in Uroš Kragelj. (NS)