marec 6, 2019

Na Celjsko sejmišče prihaja pomlad

Prihodnji konec tedna bo v Celju v znamenju spomladanskih sejmov. Na Celjsko sejmišče bodo vabili Flora, Poroka, Altermed, Api Slovenija, ob tem še Festival Kave Slovenija ter kulinarični festival Kulinart. Organizatorji pričakujejo več kot 400 razstavljavcev iz 15 držav.

Vseh šest sejmov si boste lahko ogledali z eno vstopnico. (Foto: Radio Štajerski val)

Na tradicionalnih marčevskih sejmih, Flora, Poroka, Altermed, Api Slovenija, Festival kave in Kulinart, boste tudi tokrat na svoj račun prišli tisti, ki vas zanima vse kar je povezano z rastlinami in naravo, tisti, ki se poročite ali to načrtujete, pa tudi tisti, ki vas zanimata zdrav način življenja, čebelarstvo ali vam dišita kava in dobra kulinarika. Koliko razstavljavcev in ponudnikov pričakujejo – izvršni direktor Celjskega sejma Robert Otorepec:

Sejemski šesterček po besedah Roberta Otorepca prinaša novosti na vseh področjih:

In za kakšno pobudo gre? Boštjan Noč, predsednik Čebelarske zveze Slovenije, ki je glavni organizator sejma Api Slovenija, razlaga:

Ste že poskusili kavo sladkano z medom? Priložnost boste imeli prihodnji konec tedna na Celjskem sejmišču.

Tridnevni spomladanski sejemski dogodki bodo na Celjskem sejmišču od 15. do 17. marca. Ob bogati ponudbi in storitvah prinaša tudi pestro obsejemsko dogajanje s strokovnimi posveti, okroglimi mizami in delavnicami. Podrobnejši program najdete TUKAJ. (NS)