julij 20, 2018

Na počitnice na kozjansko Prevorje

Številni otroci so si poletne počitnice popestrili z obiskom raznoraznih delavnic in zabavnih druženj. Ob tem ne manjka niti najrazličnejših večdnevnih taborov. Počitnikarje lahko med drugim srečate na Prevorju.

Sredi Kozjanskega je posebej lepo ustvarjati in se zabavati v naravi. Utrinek s prvega letošnjega tabora na Prevorju. (Foto: MC Šentjur)

Zabavno, družabno, zdravo, pa tudi poučno
Mladinski center Šentjur je en poletni tabor na Prevorju že spravil pod streho, še enega pa načrtuje med 30. julijem in 1. avgustom. Namenjen je učencem zadnjih treh razredov osnovne šole, obljubljajo jim pestro dogajanje. „Tako kot na prvem taboru bodo učenci odkrivali dediščino občine Šentjur, iskali Guzajev zaklad, se zabavali ob številnih družabnih igrah in se spoznali s tehnikami za boljšo samozavest in samopodobo. Na delavnicah bodo lahko kot pravi kemiki naredili svojo sluz in ustvarjali v tretji dimenziji s posebnimi 3D pisali,“ so zapisali v Mladinskem centru Šentjur. Prispevek za tridnevni tabor, kjer bodo počitnikarji nastanjeni v Podružnični šoli Prevorje, ob njih pa vseskozi mentorji, je za učence iz šentjurskem občine 20 evrov, za ostale pa 30 evrov. Še več o taboru in možnost za prijave najdete TUKAJ. (AD)

Galerija slik