junij 29, 2017

Na Rogli poklepetali z Goranom Dragićem

Košarkarski as Goran Dragić je že četrtič pripravil počitniški košarkarski kamp za mlade ljubitelje košarke. Ta teden so se zbrali na Rogli, kjer smo zvezdnika lige NBA in kapetana slovenske reprezentance ujeli tudi pred naš mikrofon.

Goran Dragić zelo uživa v družbi otrok in je odličen motivator. (Foto: Košarkarski kamp Gorana Dragića)

Na Rogli idealni pogoji za kamp
„Sam kot otrok nisem imel priložnosti obiskovati košarkarskih kampov, sem si pa želel, da bi šel,“ nam je zaupal Goran Dragić. Morda tudi od tod ideja, da pripravi svoj kamp, na katerem je v začetku počitnic že četrtič zbral mlade nadebudne košarkarje. „Rogla ima dobro energijo, zelo dobro se tukaj vsi počutimo, izpolnjuje vse pogoje za tak kamp,“ pravi naš košarkarski zvezdnik, ki pa se prav nič ne obnaša zvezdniško. Je dostopen, druži se z otroki, kaže jim košarkarske trike ter jih uči življenjskih vrednot nasploh. „Ves teden sem z njimi na Rogli, saj je to bistvo tega kampa, da me otroci spoznajo kot osebo, da smo prijatelji. To mi je res veselje in tudi, da se še jaz česa naučim od njih,“ je povedal Katji Žolgar.

Kam na oddih?
Seveda ga je povprašala tudi o skorajšnjem začetku priprav slovenske košarkarske reprezentance na letošnje evropsko prvenstvo. Če prisluhnete spodnjemu posnetku, pa izveste tudi, kje bo Goran Dragić preživel letošnji dopust in katere so slovenske stvari, brez katerih ne more onstran luže. Dragić je za enega od naših poslušalcev podpisal tudi majico, prislužite si jo lahko na našem Facebooku.

Galerija slik

Datoteke

Pogovor z Goranom Dragićem