Na Rogli spet najboljši deskarji na snegu

18.01.2018

Z desne proti levi - Aleš Slapar, generalni sekretar FIS Svetovnega pokala Rogla 2018, deskarja Rok Marguč in Tim Mastnak ter glavni trener Izidor Šušteršič so tekmovanje in pričakovanja novinarjem podrobneje predstavili.

Približno 110 vrhunskih deskarjev na snegu iz 22 držav se bo konec tedna na Rogli potegovalo za čim boljšo uvrstitev v paralelnemu veleslalomu za svetovni pokal. Slovenske barve bodo zastopali štirje deskarji in tri deskarke. Veseli bodo, če jih boste šli spodbujat.

Ogled tekem brezplačen, bogat spremljevalni program
Vrhunski deskarji na snegu prihajajo na Roglo že šesto zimo zapored. Letos prvič pa se bodo lahko za čim boljšo uvrstitev v paralelnem veleslalomu za FIS svetovni pokal potegovali dvakrat, v soboto in nedeljo. Deskarji in deskarke prihajajo iz 22 držav s štirih kontinentov, okoli 110 se jih po spustilo po progi na Jasi. Ogledi tekem so brezplačni. Tako Rok Marguč, Tim Mastnak, Žan Košir in Jure Hafner kot tudi Iva Polanec, Gloria Kotnik in Sara Goltes si želijo vaše podpore. Organizator, zreški Unitur, je poskrbel za pester zabavno-glasbeni in animacijski program. Kaj se obeta? O tem Aleš Slapar, generalni sekretar FIS Svetovnega pokala Rogla 2018 v spodnjem posnetku. Rok Marguč in Tim Mastnak pa sta nam povedala, s kakšnimi pričakovanji se odpravljata na start. Podroben program najdete tudi TUKAJ. (BF)

ROK MARGUČ

TIM MASTNAK

ALEŠ SLAPAR
Štajerski val v sliki