november 15, 2019

FIT V NOVO LETO - ujemi brezplačen vadbeni program

[NAGRADNA IGRA] Ali tudi vi že dolgo odlašate z vadbo? Se tisti ponedeljek, ko naj bi začeli, odmika vsak teden znova? Mi imamo za vas odlično rešitev! Da bo končno tukaj TA PONEDELJEK, ko boste res začeli. Dvema med vami podarjamo prijavo v program FIT V NOVO LETO pri vhunskem osebnem trenerju in izjemnem motivatorju Simonu, K.Simonfit.

FIT V NOVO LETO - vadbeni program, ki ti bo spremenil življenje. Ne odlašaj, prijavi se še DANES!

Kaj morate storiti? Preprosto se odločite, začnite danes in se prijavite v vadbeni program FIT V NOVO LETO pri trenerju Simonu Yau Koffiju. Simon izstopa po svoji viziji in načinu dela. Posamezniku se popolnoma posveti tudi v skupinskih vadbah, prisluhne težavam in same vaje osredotoči na problematične dele posameznikovega telesa. Najpomembneje pa je, da s svojim načinom »zleze pod kožo« in pomaga spremeniti mišljenje posameznika, ki z njegovo pomočjo postane res »za vedno fit«. »Edino, kar zares imate, je vaše telo, zato poskrbite zanj. Ne jutri, DANES,« pravi trener Simon Yao Koffi, ki deluje v Rogatcu in Šmarju pri Jelšah. 

Vas jezi, da se ne počutite tako dobro kot ste se pred leti. Da so se nabrali kilogrami in nimate kaj obleči. Da vas pri hoji v hrib izda sapa. Da preprosto niste več tako fit kot nekoč ...? Za vas imamo 2 x brezplačno prijavo v vadbeni program FIT V NOVO LETO pri trenerju Simonu Yau Koffiju, K.Simonfit. Prijave zbiramo do petka, 22. novembra 2019, na fitvnovoleto@gmail.com. Žrebamo v petek zjutraj v jutranjem programu Štajerskega vala. 

Ne odlašajte, prijavite se še danes 
Ne jutri, danes! Vadbeni program FIT V NOVO LETO vsebuje 12 treningov v obdobju 4 tednov, treningi bodo 3 x na teden, in sicer v ponedeljek, sredo in petek. Pričetek treningov je ponedeljek, 25. november. Ker ni kaj čakati, ker želite FIT V NOVO LETO, kajne ... Vašo prijavo čakamo na naslovu fitvnovoleto@gmail.com, prijava pa naj vsebuje ime in priimek, naslov, datum rojstva, mobilno številko ter e-mail naslov. V prijavi naj bodo navedene morebitne zdravstvene težave, dodajte pa še, zakaj si želite sodelovati. Zagotovo pa vas bo Simon prepričal v spodnjem videu.

Pravila nagradne igre