januar 27, 2023

GLASUJTE ZA ISKRO TEDNA

Na Štajerskem valu izpostavljamo izjave, ob katerih se najbolj iskri. Vsak teden lahko izbirate ISKRO TEDNA. Glasovanje za tokratno iskro tedna je odprto, izbirate pa lahko med tremi izjavami. 

Na Štajerskem valu v nagradni akciji vsak konec tedna objavimo 3 izjave iz našega radijskega etra ali s spletne strani, ki so nas v zadnjih sedmih dneh najbolj navdihnile, nasmejale ali pretresle, morda izrazile ostro kritiko ali pa nas celo malce razjezile. Skratka, se nas tako ali drugače dotaknile.

Zmagovalno iskro pa izberete vi z vašimi glasovi. Spodaj prisluhnite izbranim izjavam in oddajte svoj glas tisti izjavi, ki se vas najbolj dotakne. Vaše glasove pa sprejemamo tudi v živo, v etru Štajerskega vala, na telefonski številki (03) 817 12 40 vsak ponedeljek in torek.

V uredništvu smo izbrali tri iskrive izjave, med katerimi boste vi izglasovali, katera naj dobi naziv ISKRA TEDNA. 

Prvo finalno iskro tega tedna je izrekla učiteljica na Šolskem centru Rogaška Slatina, mojstrica očesne optike in gostja našega zadnjega radijskega srečanja Branka Kovačič. Spregovorila je o epidemiji kratkovidnosti.

V Splošni bolnišnici Celje se je ta teden zgodil incident, ko je pacient v Urgentnem centru Celje napadel in poškodoval dva zaposlena. Zdravnik in v. d. direktorja celjske bolnišnice Dragan Kovačić je o tem spregovoril v finalni izjavi.

Tretja finalistka je izjava doktorja matematike in komika Uroša Kuzmana, s katerim smo se pogovarjali ob mednarodnem dnevu izobraževanja. Izjava je o matematikih in nematematikih.

Prisluhnite izjavam in v spodnjem obrazcu oddajte svoj glas.

Učiteljica in mojstrica očesne optike Branka Kovačič o epidemiji kratkovidnosti:

Zdravnik Dragan Kovačić po incidentu v celjski bolnišnici:Doktor matematike in komik Uroš Kuzman 
o matematikih in nematematikih:

Oddajte svoj glas preko spodnjega obrazca: