marec 7, 2018

Gremo v Planico! Navijat za naše orle!

Od 22. do 25. marca bo letošnji slovenski skakalni praznik – zaključek svetovnega pokala v smučarskih skokih. Z Izletnikom Celje te peljemo v Planico, navijat za naše orle. Preveri, kaj moraš storiti.

Z navijanjem in malo sreče bo vstopnica za Planico tvoja.

Letos tudi novost
Pred najboljšimi skakalci na svetu je najprej zahtevna desetdnevna norveška turneja Raw Air, zatem pa prihajajo v Planico. Ta letos prinaša tudi novost – tekmovanje Planica7. To pomeni, da bo zmagovalec tisti, ki bo zbral največ točk v sedmih serijah, ki bodo od četrtka do nedelje. Zmagovalec bo za nagrado prejel 20.000 švicarskih frankov.

Iščemo bučne navijače
Naši orli bodo potrebovali bučno podporo in zakaj ne bi bil v dolini pod Poncami tudi ti!? Skupaj z Izletnikom Celje bomo poslušalce peljali navijat v Planico in jim dali trenutno najbolj vroče blago – vstopnico za zaključek svetovnega pokala. V eter našega radia pokaži, kako boš navijal/a. Lahko zapoješ, lahko kaj spesniš, tudi kakšen rekvizit, kot je na primer raglja, lahko uporabiš. Prijavi se TUKAJ in z nekaj sreče te pokliče eden od naših voditeljev. Gremo v Planico! Navijat za naše orle!