januar 6, 2022

ISKRA MESECA DECEMBRA izjavi srčnega prostovoljca Milana Ninića

Dobili smo ISKRO MESECA DECEMBRA na Štajerskem valu. Poslušalci ste v naši akciji Iskra tedna vsak teden izbrali izjavo, ob kateri se je iz takšnega ali drugačnega razloga najbolj iskrilo. Tako smo dobili pet isker tedna. Med vsemi zmagovalkami je največ vaših glasov dobila izjava Celjana Milana Ninića o dobrodelnosti Slovencev. Dobila je naziv ISKRA MESECA decembra.

Milan Ninić je izrekel iskro meseca decembra. Zdaj je znanih vseh 12 mesečnih isker, katera bo postala iskra leta 2021, boste odločili vi.

V uredništvu Štajerskega vala vsak teden med vsemi izjavami naših sogovornikov, ki jih slišite v našem radijskem etru in na naši spletni strani, izberemo tri finalistke, izjave, ki so bodisi posebej navdihnile, nasmejale ali pretresle, morda izrazile ostro kritiko ali pa celo razjezile. Skratka, se nas tako ali drugače dotaknile. Vi med njimi z glasovanjem na naši spletni strani in v radijskem etru določite zmagovalno iskro tedna.

V decembru je naziv iskra tedna dobilo pet izjav. To so bile izjave predsednika celjskega Humanitarnega društva enostavno pomagam Milana Ninića o dobrodelnosti Slovencev, članice Prostovoljnega gasilskega društva Lesično-Pilštanj-Zagorje Nataše Maček o posebni zanimivosti njihovega društva, pomočnice direktorja Zavoda za kulturo, šport in turizem Žalec Nastije Močnik o vlogi ponudnikov kulture v koronačasu, psihoterapevta Simona Pevca o negotovosti in polarizaciji družbe med epidemijo ter direktorice Seniorja - Centra za pomoč starejšim, ki deluje v občinah Podčetrtek, Kozje in Bistrica ob Sotli, Lidije Umek o tem, česa nas je naučilo leto 2021. Prisluhnete jim lahko TUKAJ.

Prešteli smo vse glasove in največ jih je dobila izjava Milana Ninića, ki je tako postala ISKRA MESECA DECEMBRA:

Milana Ninića je po osvojitvi naziva iskre meseca poklical Silvester Javornik:

 

Ta izjava se bo potegovala še za naziv iskre leta 2021. Vseh 12 isker meseca je zdaj znanih in kmalu odpremo glasovanje. O ISKRI LETA 2021 boste namreč prav tako odločali poslušalci z glasovanjem na naši spletni strani.

Glasovanje v akciji pa našim poslušalcem prinaša tudi lepe nagrade pokrovitelja akcije, blagovne znamke Iskra, podjetja Ahac. Mesečno nagrado v decembru, brezžični ročni sesalnik Iskra, je žreb namenil Klavdiji Selčan iz Škofje vasi. Čestitke!