oktober 8, 2020

Iskra meseca septembra je izjava Bojana Lugariča

Ves september ste poslušalci v naši akciji Iskra tedna vsak teden izbrali izjavo, ob kateri se je najbolj iskrilo. Postala je ISKRA TEDNA. Med vsemi zmagovalkami je največ vaših glasov dobila izjava Bojana Lugariča iz ansambla Slovenski zvoki, o vplivu koronakrize na ansamble, dobila je naziv ISKRA MESECA.

V uredništvu Štajerskega vala vsak teden med vsemi izjavami naših sogovornikov, ki jih slišite v našem radijskem etru in na naši spletni strani, izberemo tri finalistke, izjave, ki so bodisi posebej navdihnile, nasmejale ali pretresle, morda izrazile ostro kritiko ali pa celo razjezile. Skratka, se nas tako ali drugače dotaknile. Vi med njimi z glasovanjem na naši spletni strani in v radijskem etru določite zmagovalno iskro tedna.

V septembru so naziv iskra tedna dobile izjave psihologinje iz Vrtca Rogaška Slatina, ki v domači Loki pri Žusmu kmetuje na rodovnem posestvu, Andreje Križan Lipnik, vodje ansambla Slovenski zvoki Bojana Lugariča, lastnika domačije Jelenov greben iz Olimja Boruta Ježovnika, ravnateljice celjske OŠ Lava Marijane Kolenko in direktorice celjskega JZ Socio Suzi Kvas. Prisluhnite jim TUKAJ.

Med vsemi iskrami tedna je tista, ki je prejela največ vaših glasov, postala iskra meseca. Precej prepričljivo je ISKRA MESECA SEPTEMBRA postala tale izjava glasbenika, vodje ansambla Slovenski zvoki Bojana Lugariča:

Ta iskra meseca se bo zdaj potegovala še za naziv iskra leta. O njej boste v začetku januarja med vsemi iskrami meseca z glasovanjem znova odločili poslušalci.

Glasovanje v akciji Iskra tedna prinaša tudi lepe nagrade našega pokrovitelja, podjetja Iskra. Mesečno nagrado, baterijski vrtalnik Iskra, je žreb namenil Vladu Lipovšku iz Celja. Čestitke!

Na Štajerskem valu smo že v lovu za novimi iskrivimi izjavami, le katera bo postala iskra meseca v oktobru.