januar 26, 2022

ISKRA TEDNA o bitki s koronavirusom

Dobili smo novo iskro tedna na Štajerskem valu. Med izjavami na našem radiu in na naši spletni strani, ob katerih se iz takšnega ali drugačnega razloga najbolj iskri, jo vsak teden izberete poslušalci z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etru.

Največ vaših glasov je tokrat prejela izjava zdravnika Radka Komadine.

Tudi tokrat smo v uredništvu Štajerskega vala izbirali tri finalne izjave. Prvo je ob tednu pisanja z roko izrekla grafologinja in forenzična preiskovalka pisav mag. Marijana Jazbec, tudi predsednica društva Radi pišemo z roko. Razlaga, kako polepšati svojo pisavo. Vršilec dolžnosti strokovnega direktorja Splošne bolnišnice Celje in zdravnik prof. dr. Radko Komadina je spregovoril o dolgem boju s koronavirusom, pevec in plesni učitelj Sebastian, gost našega VIP petka, pa je v finalni iskri povedal, zakaj je ples tako super.

Največ vaših glasov je tokrat prejela izjava v. d. strokovnega direktorja Splošne bolnišnice Celje in zdravnika prof. dr. Radka Komadine:



Ta iskra tedna se poteguje tudi za naziv iskra meseca januarja. V našem uredništvu pa že zbiramo najbolj iskrive izjave tega tedna, zanje boste lahko glasovali od petka popoldne.

Naša akcija tudi nagrajuje. Med vsemi, ki ste glasovali, je žreb tedensko nagrado našega pokrovitelja, Iskre, električni grelnik vode, namenil Mojci Turnšek iz Žalcae. Čestitke!